Kommande planerade utbildningar 2020

UtbildningarHär listar vi information om våra planerade utbildningar 2020 som vi kan erbjuda.
Pyramid version PBS 4.14 & 4.15

Alla kurser är från kl 9 – 12 inkl. fika & Lunch . Kostnad 1 895 SEK/ person ekl. moms.
I alla kurser ingår det utbildningsmaterial..
Kursen körs med minst 4 deltagare, max 6 deltagare.

Plats, Dag Hammarskjölds torg 9  Malmö
För mer information, vänligen kontakta Joakim Devilde - 0735 12 10 80

CRM/Säljstöd – Kursnamn P6

Datum:  15/9 samt 24/10
Beskrivning av kurs:
Kursen ger dig grunderna i Pyramids CRM/Säljstöds modul, där man enkelt samlar all information om kunden, kontakten etc. Vi går igenom hur man bygger upp ett kontaktregister, registrerar och kontrollerar aktiviteter med kopplingar till kunder, artiklar, orders etc.
Vi går även igenom kalendern, utskick och mailing-koder, kopplar dokument till aktiviteter, m.m.
Förkunskaper: Man bör ha arbetat med Pyramid tidigare. Det är även en fördel om man är bekant med Word, Excel och Outlook.

Designstudio/Användarstudio – Kursnamn P55

Datum: 4/9 samt 9/10
Beskrivning av kurs:
Designstudion är ett verktyg som ger dig möjlighet att få ut det lilla extra av Pyramid. I Designstudion kan man bl a lägga till, ta bort, flytta och dölja datafält, textfält och ändra hoppordningen i rutinerna. Man kan även skapa nya flikar i dialogerna. Förändringarna kan sedan sparas för en viss signatur, grupp eller för alla.

Fakturering/Kund och reskontra – Kursnamn P2

Datum: 27/9 samt 1/11
Beskrivning av kurs:
Genomgång av det dagliga kundreskontraarbetet och fakturering och hur de olika aktiviteterna påverkar kundreskontran och bokföringen. Vi går även igenom ålders- och likviditetsanalys, betalvana, fakturaarkiv, sök- och inspektera funktionerna, avstämningslistor m.m.

Pyramid Grundkurs – Kursnamn PG

Datum: 6/11 samt 4/12
Beskrivning av kurs:
Kursen vänder sig till nya användare i Pyramid (PBS).
Kursen ger dig en enkel helhetsbild av Pyramid. Vi går bl a. igenom menyer, centraler, skrivbordet, utskriftsrutiner m.m.

Rapportgenerator Avancerad – Kursnamn P840

Datum: 22/11 samt 18/12
Beskrivning av kurs:
En grundläggande genomgång av rapportuppbyggnad. kopplingar till skrivare, papperstyper, blankettset och skrivartyper i Pyramid. Vi redigerar listor och blanketter och lär oss hur vi ska koppla dessa nya layouter i systemet. Vi går igenom hur man gör ramar, En genomgång av de mer avancerade funktionerna i rapportgeneratorn. Vi tittar bl a. på ackumulatorer, beräkningar, formateringar samt avancerad bild och text hantering m.m.skuggor, olika text på original & kopia och användning av egen logotyp.

Redovisning – Kursnamn P9

Datum: 19/10
Beskrivning av kurs:
Vi går igenom uppstart av Pyramids Redovisning såsom skapa bokföringsår, kontoplan, avd/obj, moms- och standardkonton samt det dagliga bokföringsarbetet. Vi visar även finesser som verifikatvändning, preliminärverifikat och automatkonteringar, saldo- & resultatinspektionen och sök- & inspektera funktioner. I Redovisning Plus funktionerna går vi igenom periodiseringar, flera kontodimensioner & verifikatnummerserier, SIE-export samt en inblick i rapportgeneratorn.

Systemadministratör/Controller – Kursnamn P8

Datum: 13/11 
Beskrivning av kurs:
Ett måste för dig som är Pyramidansvarig!
På kursen går vi igenom Pyramids databashantering, filstruktur och annat som ger dig en förståelse för Pyramids tekniska uppbyggnad.
Därefter går vi igenom funktioner och rutiner såsom skrivare & skrivargrupper, lägga till nya användare, arbetsplatsinstallation, säkerhet & behörigheter, systemdiagnoser, uppdateringar av servicepack m.m.

 

 

Vi använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen, vilket du accepterar om du fortsätter.  X