Lars Gedda, VD AG Blommor AB

AG

”Pyramids styrka är möjligheterna till anpassning”

Ingenting har varit omöjligt. Jag tycker att styrkan med Pyramid Business Studio är just möjligheterna till anpassning. – Säger Lars Gedda på AG Blommor AB.
Centralerna i Pyramid är en annan stark sida. Man hämtar upp en kund eller en order och når via centralerna nästan 100% av alla historiska och kommande affärshändelser.
Tack vare Iternity’s insatser har vi fått en lösning vi kan växa med. Inom kort kommer vi att utöka vår Pyramid med direktimportering av inköp där Iternity Solutions AB just nu gör mindre anpassningar för att passa våra flöden.

”Snabba leveranser och god kundservice trots komplex logistik tack vare Pyramid!”

Alexander Prasiadis, delägare i Indusafe AB

Indusafe

Lätt gränssnitt och mobilitet tack vare nya Pyramid

Indusafe AB startade våren 2017 med nya PBS.Iom att vi har i tidigare jobbat många år med pyramid, var det naturligt att välja samma system igen, säger Alexander Prasiadis, delägare i bolaget
Vi jobbar med hela pyramiden, från CRM till logistik och reskontror. Vi ser till att våra säljare skall ha all information när de är ute och reser. Vi är väldigt nöjda med den snabba supporten vi får genom Iternity Solutions på de frågeställningar vi har. I varje fall kan ärenden snabbt hanteras genom fjärr support.
Vi gör er arbetsplats säkrare vid hantering av kemikalier.
I de flesta industriella miljöer hanteras dagligen farliga kemikalier av olika slag och användandet ökar. Det är därför av högsta vikt att skydda de anställda och vår gemensamma miljö från påverkan.

Vi på Indusafe, som värnar om miljön, är att med rådgivande försäljning, stödja våra kunder i att bli bättre på att skydda människa och miljö och öka säkerheten kring hantering av kemikalier.
Vi erbjuder produkter inom förvaring och hantering av kemikalier, absorbenter mm. .

Per Carlsson, VD, Havi AB

HaviMålsättning har alltid varit att förenkla administrationen och använda personalen i produktionen istället. Förutsättningen för ett mindre företag som vårt är att hitta ett standardprogram som kan uppfylla de flesta av våra behov utan specialanpassning.
Nu har vi använt Pyramid i drygt 1 år och tycker att det är ett flexibelt system med många möjligheter som passar vårt företag. Vi är ett mindre företag men arbetar med komplex logistik och hanterar mycket dokumentation, inköp, och försäljning.
Vår återförsäljare Iternity’s slogan – ”the way to grow” stämmer bra där Iternity även har hjälp oss med hårdvara, kommunikation och grafisk design i form av webbutveckling. Inom kort lanserar vi pyramids helintegrerade e-handel på vår webbplats.

”Vi vill att våra kunder ska känna att vi arbetar professionellt med de affärsmöjligheter de ger oss”

 

Håva skyltar AB, Bo Christensson, VD

HåvaMed Pyramid Business Studio har Håva Skyltar AB fått en plattform med full funktionalitet för deras IT-behov. Företaget, som har anor från 1940-talet, har ett av Sveriges största sortiment av skyltar.
Håva Skyltar har Pyramid som bas för sin administration och Iternity Solutions AB ansvarar både för hård- och mjukvara. Ur servicesynpunkt är det tryggt och enkelt att ha en och samma leverantör.
MPS-modulen är väldigt viktig för oss, säger Bo Christensson. Vissa speciella skyltar som tillverkas är unika för kunden. Detta resulterar i flera tillverkningsordrar som är knutna till kundordern. Tid rapporteras på varje operation och tillhörande material tas ut.
Genom att använda automatiska uttag och endast manuellt rapportera avvikelser har rapporteringsarbetet minskat. Varje specialskylt får en ekonomiskt uppföljning. Efterkalkylen kan jämföras med förkalkylen och ger besked om avvikelser som kan behöva korrigeras.

”Pyramid har de egenskaper och funktioner som vi prioriterade för vårt nya gemensamma IT-stöd”

Magnus Gustavsson, VD, Lyma Kemiteknik AB

LymaLyma har använt Pyramid sedan 1999. I takt med att Lyma har växt har Pyramid kunnat möta våra krav. Vi har med Pyramid ett affärssystem med en integrerad CRM-del vilket gör vårt arbete mycket effektivt och ger alla medarbetare snabb tillgång till samma information.

”Pyramid har givit oss en oslagbar snabbhet och tillgänglighet”

 

Jonas Larsson, Försäljningschef, Möbel-Shop Sven Larsson AB

Möbel-ShopVåra produktsäljare registrerar in ordrar i butiken som automatiskt genererar tillverkningsordrar till Vårt snickeri i Sjöbo. Snickeriet planerar samt tillverkar möblerna och ger leveransbesked i Pyramid så att butiken kan informera kunderna när varorna är klara för leverans.
Helheten och finesserna i programmet gör att vi är mycket nöjd med vårt system och det bästa av allt är att vi har fått mer än vi förväntade oss, säger Jonas.
Möbelshopen är också intresserad av att börja använda sig av MPS modulen för att få ett stöd i sin produktion.
Vi kör en SaaS-lösning som innebär tunna klieter på varje arbetsplats som via internet är ständigt uppkopplade till en central server. Detta för att få samma gränssnitt och bättre säkerhet och underhåll.
Vår partner Iternity AB har med sin långa erfarenhet varit ett starkt stöd vid implementationen av vårt system. Kontinuerligt bygger vi på med fler logistiska stöd och processer.

”Styrkan sitter i användarvänligheten”

Patrik Dagnefors, IT chef, Abacus Sportsware

Abacus SportswareAbacus Sportswear tillverkar funktionella och smarta kläder för den aktive golfaren. Med hjärtat i golfen kombinerar Abacus® kläder svensk design med kvalitet och funktion. Huvudkontoret ligger i dalby och varumärket finns i mer än 35 länder.
Patrik Dagnefors, förklarar, namnet kom genom att vi hade fokus på funktionella kläder som ska fungera i regn, storm, värme och kyla. Det är viktigt att man kan räkna med funktionen i plaggen - "Count on it."
Med Pyramid affärssystem har vi löpande full kontroll över vår dagliga verksamhet vilket givetvis är ett måste för att kunna motsvara och överträffa de krav och förväntningar som våra kunder har. Vi, tillsammans med Iternity, vill såklart fortsätta att utveckla, förbättra och anpassa både systemet och vår verksamhet för att bli världsledande, avslutar Patrik .

Petra Jensen, koordinator, Viva La Diva AB

”Otroligt enkelt och logiskt uppbyggt. Utbildningstid minimeras tack vare den enhetliga användarstrukturen” Berättar Petra Jensen, Viva la Diva.

Pyramid möjliggör även oss att ha gemensamma processer, som stöder vår styrmodell. Detta ger hög kvalitet och effektivitet samt ger oss snabbt relevant data oavsett vi på jobbet eller på resande fot.- Vi har stor försäljning till Skandinavien via alla internationella mässor. Pyramid är även här den centrala delen mellan de mobila handterminaler och huvudsystemet i Svedala.E-handeln är en stor försäljningskanal till alla våra återförsäljare samt för våra butiker att skapa interna inköpsanmodan direkt in i Pyramid. ”Pyramid anpassar sig efter oss och inte tvärtom” menar Petra.

Implementationen genomfördes av Pyramids partner Iternity AB m.h.a. projektmetoden VIA.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen, vilket du accepterar om du fortsätter.  X