Read Soft

Smart och effektiv fakturahantering i molnet Tillsammans med företaget ReadSoft har Iternityskapat en lösning för att skanna och tolka leverantörsfakturor till Pyramid Business Studio baserat på programvaran ReadSoft Online. Flera mervärden Tjänsten heter ”Fakturahantering med tolkning”. Det är en smidig, modern och ekonomiskt fördelaktig lösning för företag och organisationer som har behov av effektiv fakturahantering. Spara tid och pengar Genom att skanna dina leverantörsfakturor till Pyramid sparar du både tid och pengar. Fakturabelopp, moms och datum registreras nämligen med automatik. Med modulen E-faktura leverantör ser du fakturorna grafiskt i systemet samtidigt som du erhåller ett smidigt attestflöde.

Med ReadSoft Online sker en skanning av fakturan där belopp och datum tolkas för att sedan överföras till Pyramid. Import till Pyramid Via en ny rutin, får du en överblick av de fakturor som är skannade och klara för att föras över till Pyramid. Efter kontroll och eventuell justering överförs fakturorna sedan enkelt till E-faktura leverantörsrutinen. Lösning även för kundfakturor via molnet Har du behov av att kunna skicka dina kundfakturor via molnet?

ReadSoft hanterar såväl in- som utgående fakturaflöden. Vårt samarbete inkluderar även funktionen ”Fakturaportalen.se” som hanterar just utskick av kundfakturor via molnet. Komplett lösning Summa summarum så erhåller du med den kompletta lösningen ”Fakturaskanning med tolkning” Vi gör IT enkelt.

• Skannade och tolkade fakturor kopplade till leverantörsreskontran.
• Utskick av fakturor på attest till medarbetare automatiskt och utan pappershantering.
• Utskick av meddelanden och påminnelser om fakturor automatiskt med CRM, e-post eller SMS.
• Enkla ersättningar av personer i attestflödet som är frånvarande under en viss period.
• Automatattesteringar enligt angivna beloppsnivåer samt automatiska stickprovskontroller.

Pris: Beroende på hur många leverantörsfakturor man har per månad. Begär offert.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen, vilket du accepterar om du fortsätter.  X