Komplett handdatorlösning för lager och order

Under Pyramid PDA solutions samlar vi alla integrerade funktioner för handdatorer. Pyramid fungerar som ett nav i verksamheten och länkar samman och förser alla med rätt information på rätt plats.

PDA lager effektiviserar ditt lagerarbete

Med hjälp av inventeringsfunktionen inventerar du snabbt ditt lager med hjälp av din handdator. Inne på kontoret tar du hand om och efterbearbetar resultatet direkt i Pyramid.

Utleverans av kundorder sker enkelt via utleveransfunktionen. Funktionen ger en utökad leveranssäkerhet, då kontroll sker av plockad artikel finns på ordern eller inte. Utskrift av dokument kan ske i direkt anslutning till godkänd utleverans.

Inleverans till lager, via inleveransfunktionen, ger en snabb uppdatering av ditt lagersaldo. Inleverans kan ske mot inköpsorder eller helt fritt.

Via inköpsfunktionen kan du ute i butiken eller på lagret bereda ett inköp. Inne på kontoret gör personal inköp enligt beredningen och korrigerar efter bästa beställningsvolym.

Lägg order där kunden finns med PDA order Med PDA order kan du gå runt med kunden i butiken och teckna order direkt. Utskrift av dokument kan ske i direkt anslutning.

PDA Solutions är en grupp av produkter som effektiviserar ditt dagliga arbete med hjälp av handdatorer.  PDA Order ger dig ett kompetent verktyg för att hantera försäljning där kunderna finns!

Självscanning på Formexmässan

Rapport från Formex (Stockholm)- och Gave & Interiör-mässan (Oslo)Mässa
Miljögården har ca ett trettiotal handdatorer som är kopplade och synkroniserade med pyramid affärssystem.
 
Lite kommenterar från mässan:
”Vad skönt, Hos Miljögården behöver vi inte köa för att få tag i en säljare trots att det är så mycket folk i montern.” ”Ordererkännande med bilder fick vi direkt när vi var klara med vår order. Bra överblick!”
Kunderna lägger sina beställningar själva precis som hos dagligvaruhandeln. Utställarna berättade att mer än hälften av försäljningen kom från beställningar som kunderna själva hade registrerat.
”Vi är hur nöjda som helst, vi säljer mer med minskad personalstyrka i montern!”

Vi använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen, vilket du accepterar om du fortsätter.  X