LogTrade

LogTrade 2.0

LogTrade 2.0 är marknadens modernaste molnsystem för transportadministration. Du kan enkelt välja, beställa, spåra, överblicka och analysera transporter – elektroniskt och i realtid. Det som skiljer LogTrade 2.0 från konkurrenterna är att vår lösning är inbyggd i affärssystemet. På så sätt slipper du hantera två produkter. Samtidigt sparar företaget tid och pengar. LogTrade har cirka 6 000 kunder. Omkring 150 000 sändningar per dag skickas med hjälp av våra produkter

Inga lokala installationer
LogTrade sköter drift, uppgraderingar och backup av din programvara.

Stöd för samtliga produkter och tjänster inkl elektronisk bokning, tidtabell, prisfråga mm för de ledande transportörerna på marknaden.
Fullt integrerat med LogTrade Distribution Control Tower, deras Internetbaserade tjänst för godsspårning, aktiv spårning, avisering, fakturauppföljning, statistik mm.
Levereras alltid med LogTrades egen utskriftsprogramvara som alltid installeras i Er lokala miljö och ger Er snabba och stabila utskrifter.

Unifaun Orderkoppling

Orderkoppling ger en snabbare och effektivare hantering av sändningar samt minimerar risken för fel vid registrering av information som behövs till utskrifterna. Unifaun Orderkoppling är en integrationstjänst som används tillsammans med ett affärssystem eller liknande för att styra orderinformation till något av Unifauns onlinesystem, t.ex. Unifaun Online eller Pacsoft Online. Syfet är att automatiskt kunna återanvända information om mottagare, ordernummer, tjänst etc. som skall vara styrande för en utskrift.

EdiCom Transport

Systemet används för att skapa samtliga dokument du behöver för din transport- och tulladministration. Du kan skriva ut samtliga dokument eller skicka dem elektroniskt via fax, mail eller EDI. Det unika med EdiComs produkter är att vi möjliggör kommunikation med flera olika aktörer från en och samma produkt.

 

Vi använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen, vilket du accepterar om du fortsätter.  X