Business Intelligence system ingår i Pyramid.

Utifrån studiosökningarna bygger du själv upp de data du önskar och sparar dessa. Sedan kan du skapa grafer och diagram, som uppdaterar i realtid, på ditt skrivbord.
Med Pyramids tickers har du koll på verksamheten

Power Bi

Microsoft Power Bi är enkelt att installera och använda. Power BI är det övergripandenamnet på en uppsättning funktioner för Office 365, och erbjuds alltså inte utanför den kontorssviten. Men detta innebär ingen begränsning, med tanken på den stora basen av Office- Office 365 och Excel-användare som finns världen över.
Tjänsten består av ett antal olika arbetsböcker som skapas av användarna i Excel och som läggs i en Sharepoint-sajt. Till den finns kopplad bland annat fråge-, kart- och visualiseringsverktyg. Verktyget kan hämta och importera data från olika datakällor, samt från webben, exempelvis från Wikipedia och SCB. Programmet innehåller även ett gränssnitt, Q&A, där användare kan köra data på ett sätt som liknar naturligt språk.
En ny stor användare av Power BI är etikett tillverkaren Ettikettoprintcom, som utnyttjar verktyget för rapportering tillsammans med Pyramid.

QlikView

Räcker inte detta till så finns det möjlighet att integrera QlikView till Pyramid. QlikView är ett innovativt Business Intelligence-verktyg som erbjuder snabb, kraftfull och visuell in-memory analys av din verksamhet utan de begränsningar, höga kostnader och komplexitet som traditionella BI-verktyg medför. QlikView kan implementeras på bara några dagar och användarna utbildas på några minuter. QlikView är specialdesignat för affärsanvändare och tillhandahåller omedelbart den information och kunskap du behöver för att kunna agera snabbare.Pyramid BI

 

Vi använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen, vilket du accepterar om du fortsätter.  X