Unikum

Sedan 1988 har vi på Iternity arbetat efter samma ledstjärna. Vi vill göra företag starkare genom att vara en oberoende partner som alltid strävar efter de bästa lösningarna för kunden.
Genom att systematiskt arbeta med ständiga förbättringar av våra tjänster, processer och vår metodik ska vi arbeta förebyggande med att utveckla oss och våra kunders vardag, och förslå de system, lösningar och tjänster som är bäst för kunden – utifrån kundens behov och processer. Och det här är faktiskt inget nytt. Kundernas behov har alltid varit det som styrt vår verksamhet. Det är bakgrunden till egenutvecklade system till Pyramid. Det är bakgrunden till vårt val att arbeta med Pyramid Business som med sin stora flexibilitet passar företag med vitt skilda behov
Pyramid är en växande och lönsam affärssystemsleverantör av molnbaserade affärssystemslösningar för små och medelstora företag inom tillverkning, handel och distribution. Etablerad i Lund 1986 har  företaget vuxit och har nu mer än 5000 kunder Kunderna verkar inom en rad olika marknader inom produktion, distribution, partihandel, samt tjänsteindustrin. 

Företaget starIternity logotades 2004 av Joakim Devilde. Sen dess har verksamheten stadigt växt. Idag har vi drygt 70-tal kunder i olika branscher. Iternity Solutions har samarbetspartner med en mängd olika kompetenser. Tillsammans har vi djup kunskap och lång erfarenhet inom områdena Content Management, Digital Asset Management, Event Management och Customer Relations Management.

I våra projekt kan följande kompetenser ingå:

  • Projektledare, som med gedigen erfarenhet och effektiva metoder driver framgångsrika projekt.
  • Verksamhetsutvecklare, som vet hur man med hjälp av IT effektiviserar en verksamhet och vidareutvecklar dess affärsprocesser.
  • Pyramid Konsultstudio, vi skapar effektiva IT-lösningar tillsammans och integrerar befintliga system till Pyramid Business Studio.
  • Web och Designarkitekter, som utvecklar och designar nya och befintliga Web-lösningar.
  • Systemutvecklare, som snabbt och effektivt specificerar och realiserar IT-lösningar

I huvudsak arbetar vi med Pyramid och Microsoft .Net. Självklart är vi certifierade som Pyramid Business KonsultStudio samt e-line.
Alla våra konsulter har erfarenhet av VIA eller PROPS projektmetoder. Om kunden har en annan projektmetod så anpassar vi oss till den.
Vi är måna om att våra medarbetare har såväl rätt fackmässig som social kompetens. Med rätt bemannade team blir projekten effektivare. Dessutom verkar många av våra konsulter inom flera olika kompetensområden. Detta leder till god förståelse och effektivare team.

Certifieringar:

  • Konsultstudion
  • E-line Konsult
  • E-line Teknik

Vi använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen, vilket du accepterar om du fortsätter.  X